Aizputes pagasta saieta nams

Saieta nams

adreseZiedu iela 2, Rokasbirzs, Aizputes pagasts, LV 3456
telefons+371 29488739 +371 28890602

Tradīciju zāle, spēļu zāle, pirts un nodarbību telpas svinību, jubileju, semināru, mācību un korporatīvo pasākumu organizēšanai. Pieejams internets.

Aizputes pagasta Saieta nams darbojas no 2010. gada un pilda arī kultūras funkcijas, jo mūsu pagastā atsevišķa kultūras nama nav. Ir divas zāles ar 50 un 30 apmeklētāju vietām. Strādā viens darbinieks un apkopēja ( 0,6 slodze) .

Gadā vidēji notiek 45 dažāda veida pasākumi ar apmēram 2500 apmeklētājiem. Regulāri reizi mēnesī notiek “Sarunas pie tējas tases”, Krustvārdu mīklu minēšanas nodarbības un “Galda spēļu svētdienas”, kuras apmeklē ģimenes kopā ar bērniem un vecvecākiem. Notiek amatierteātru izrādes, kinofilmu demonstrēšana, izstādes un tikšanās ar radošiem cilvēkiem. Virtuve tiek izmantota kulinārijas nodarbībām. Saieta namā tiek atzīmēti valsts svētki un latvisko tradīciju pasākumi.

Saieta namā darbojas bērnu deju pulciņš(vadītāja Valda Krauze), notiek pilates vingrošanas nodarbības (maksas, vadītāja Una Mārtiņsone) , līnijdejas (vadītāja Daiga Vītola), veselības vingrošanas grupa (maksas, vadītāja Landra Valdmane).

Galda spēļu istabu, kurā pieejams biljards, gaisa hokejs, galda futbols, novuss un mazās galda spēles – cirks, riču raču, domino u. c., apmeklē gan vietējās skolas skolnieki pēc stundām, gan apkārtējo māju bērni.

Piedāvājam izīrēt telpas- abas zāles, pirti, bērnu spēļu istabu un virtuvi, dažādiem pasākumiem. Vidēji gadā tiek izīrētas telpas apmēram 75 reizes dažādu privātu pasākumu organizēšanai.

Virtuve tiek izmantota Aizputes pagasta pamatskolas mājturības stundās.

Aizputes novada logo
Izmantojot šo lapu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Sīkdatnes palīdz uzlabot pakalpojumu kvalitāti.