Dzērves saieta nams

Saieta namā ir trīs atsevišķas telpas – aktu zāle (75.9m2), trenažieru un steļļu telpa (52.4m2), publiskā interneta pieejas punkta telpa (31.5m2). Aktu zālītē notiek dažādas radošās nodarbības, tematiskās pēcpusdienas, līnijdeju kolektīva „Dzērvenītes” mēģinājumi, lietoto apģērbu maiņa. Šo zāli var izmantot arī privātām vajadzībām, slēdzot īres līgumu.

Šeit atrodas ir četras stelles, kurās var aust. Kamēr kāda sieviņa sēž un auž, mēs ar pārējām sieviņām griežam lupatiņu strēmelītes priekš lupatdeķa, vai ārdam vecu džemperi un tinam dzijas kamolīti, vērpjam no lielā kamola uz mazo spolīti. Ja apnīk rokdarbi, tad iesēžamies trenažiera velosipēdā vai slēpēs un pavingrojam. Adītājām vai tamborētājām palīdzu internetā atrast kādu adīšanai vai tamborēšanai raksta shēmu un pa visām top kāda sedziņa vai šalle. Patreiz esam dabūjušas divas šujmašīnas.

Publiskais internets ir pieejams jebkuram apmeklētājam darba dienās no 8.00 – 16.00. Šeit klienti atrast sev interesējošos jautājumus, darba sludinājumus, aizpildīt CV, deklarāciju. Lai bērni nepavadītu pārāk ilgu laiku pie datora, ir pieejami dažādi atjautības uzdevumi, krāsojamās mandalas, zīmējumu labirinti, galda spēles, mācamies un izpildām mājas darbus. Senioriem palīdzam internetā nomaksāt rēķinus, atbildēt uz e-pastu, nodot elektrības rēķinus.

Aizputes novada logo
Izmantojot šo lapu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Sīkdatnes palīdz uzlabot pakalpojumu kvalitāti.