Cīravas kultūras nams

female1Santa Matvijčuka
adrese"Tautas nams", Aizputes novads, Cīravas pagasts, LV – 3453
telefons25412434
epastsŠī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Informācija par Cīravas kultūras nama darbību

Misija

Mūsu kultūras nama darba misija ir tautas mākslas saglabāšana, iedzīvotāju mūža izglītības nodrošināšana un saturīga brīvā laika pavadīšanas piedāvājums, novada kultūrvēstures popularizēšana un Valsts patriotisma jūtu stiprināšana.

Darbība

Kultūras nama darbības galvenie virzieni ir organizēt valsts un gadskārtu ieražu,atceres dienu pasākumus.Nodrošināt amatiermākslas kolektīvu, interešu kolektīvu sekmīgu darbība, vērstu uz attīstību, veicinot to māksliniecisko izaugsmi, piedalīšanos Latvijas Dziesmu un Deju svētkos.Veicināt bērnu un jauniešu iesaistīšanos kultūras aktivitātēs,rīkot informatīvus,kultūrizglītojošus atpūtas un izklaides pasākumus.Dot iespēju katram indivīdam atbilstoši viņa interesēm un spējām piedalīties gan kultūras vērtību apguvē un radīšanā. Darbība vērsta uz sadarbību ar citām pašvaldības kultūras un izglītības iestādēm, nevalstiskām organizācijām, privāto sektoru, lai īstenotu valsts kultūrpolitiku novadā un valstī.

Diena
No
Līdz
Pirmdiena 8:00 16:30
Otrdiena 8:00 16:30
Trešdiena 8:00 17:00
Ceturtdiena 8:00 16:00
Pieksdiena 8:00 16:30

Darba laiks ir mainīgs! Darba laiks pielāgojas pasākumiem un kultūras nama pulciņiem un pulciņu izbraukumiem Ja pasākumi notiek sestdienās ,svētdienās vai svētku dienās, ir brīvdiena, kura tiek saskaņota ar pagasta pārvaldi. Informācija uzziņām 25412434

Pakalpojumi

Pakalpojums
Koncerti, teātra izrādes, valsts svētki, konferences, informatīvas sanāksmes, semināri, izklaides pasākumi, literāri pasākumi, tematiskas pēcpusdienas, kino, pulciņu nodarbības u.c.

 

Pakalpojums
Apraksts
Cena
Kultūras nama telpu noma Slēdzot nomas līgumu telpas kultūras namā tiek izīrētas gan privātpersonām, gan juridiskām personām. Cīravas kultūras nama lielā zāle diennaktī 42,69 EUR mazā zāle diennaktī 21,34 EUR.
Aizputes novada logo
Izmantojot šo lapu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Sīkdatnes palīdz uzlabot pakalpojumu kvalitāti.